Condicions de venda

Hola, benvingut a les Condicions de Venda de Tràfecs.

Et preguem que et prenguis un temps necessari per llegir aquestes condicions, ja que son importants per diversos motius:

– Informen sobre les nostres polítiques en diverses temes, com preus, comandes, lliuraments i devolucions.
– Protegeixen els teus drets com a client i els nostres drets com a empresa.

A més, has de saber que el fet de realitzar una comanda a www.trafecscamina.cat equival a l’acceptació plena i sencera de les condicions de venda que es detallen a continuació.

 

1. Sobre trafecscamina.cat i aquestes condicions

 

Tràfecs és propietat de Tràfecs Camina S.L. (d’ara endavant Tràfecs), una societat limitada amb domicili al Carrer Rafael de Casanova, 34, 08750 Molins de Rei, Barcelona.

Si vols contactar amb Tràfecs pots fer-ho a través del correu electrònic hola@trafecscamina.cat o al telèfon 93 668 31 21. Tràfecs es reserva el dret a la modificació de les Condicions de Venda, així com l’Avís legal o la Política de Privacitat sense previ avís. Per això, és recomanable que els llegeixis sempre abans de fer una comanda.

 

2. Àmbit geogràfic i disponibilitat dels productes.

 

Els articles que s’ofereixen a través de www.trafecscamina.cat estan únicament disponibles per a Espanya Peninsular i Balears.

Encara que és la nostra voluntat la de complaure a tots els nostres clients, totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats pel seu subministrament, no queden articles en estoc o es produeixen problemes d’inventari, ens reservem el dret de facilitar informació sobre productes similars. Òbviament, si no desitges fer una comanda d’aquests productes substitutius, et reemborsarem qualsevol quantitat que hagis pogut abonar.

 

3. Comandes i cancel•lacions

 

Comandes

Hem intentant que fer una comanda a través de www.trafecscamina.cat sigui intuïtiu i fàcil. No obstant això, si en algun moment tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 93 668 31 21 o per mail a hola@trafecscamina.cat. Recorda que el nostre horari d’atenció al públic en dies laborables és de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 h. Dilluns al matí tenim tancat.

Recorda que realitzar una comanda a www.trafecscamina.cat equival a l’acceptació plena i sencera de les condicions de venda pel que si tens algun dubte, val la pena que l’aclareixis abans de finalitzar la teva comanda.

Important: Una comanda no tindrà plena validesa fins que en rebem el pagament associat i per l’import exacte convingut.

 

Cancel•lacions

La teva comanda es comença a processar des del moment en que confirmes la compra.

Ara bé, la teva comanda es pot cancel•lar sempre que no s’hagi lliurat per al seu repartiment.

Si vols cancel•lar la teva comanda, si us plau contacta‘ns a través del telèfon al 93 668 31 21 el més aviat possible.

 

4. Preus

 

Els preus a www.trafecscamina.cat inclouen sempre els impostos aplicables segons la tipologia de producte.

Tràfecs es reserva el dret a anular una comanda si hi ha hagut un error tipogràfic en el preu de venda, i ens posarem en contacte amb el client per trobar la millor solució possible.

D’altra banda les despeses d’enviament no formen part dels preus dels productes i s’afegeixen posteriorment, una vegada s’ha iniciat el procés de compra, però sempre abans de finalitzar-lo. Com a client, sempre tindràs un resum dels imports que es van a aplicant abans de realitzar el pagament, i aquest resum diferenciarà entre preus de producte i despeses d’enviament (sempre amb impostos inclosos)

Per obtenir informació detallada sobre les despeses d’enviament, si us plau consulta el punt següent.

 

5. Enviaments, terminis de lliurament i despeses d’enviament.

 

Tràfecs es compromet a lliurar les comandes en perfecte estat, a la direcció que ens hagis proporcionat. Tingues en compte que no acceptem lliurar comandes en apartats postals.

Els lliuraments es realitzen habitualment en un termini de 48/72 hores hàbils per la Península i es poden arribar a prorrogar 4 dies hàbils per a les Balears.

Un cop rebuda la comanda i el pagament en el nostre sistema (sempre que contingui tota la informació necessària per poder processar-la), comença el termini de comptabilització dels dies hàbils espanyols per la seva recepció.

No es faran lliuraments els dissabtes, ni diumenges, ni les festes locals o nacionals.

Eventualment pot ser que tinguem a www.trafecscamina.cat alguns articles que, per les seves característiques, tinguin terminis de lliurament superiors als habituals. Si és així, aquests articles tindran el seu termini de lliurament particular especificat a la fitxa de producte.

Recorda que les despeses d’enviament no estan incloses en els preus dels productes.

Les despeses d’enviament són els següents:

– Tarifa plana de 5,90 euros (IVA inclòs) per a tot el territori peninsular.

– Tarifa plana de 12 euros (IVA inclòs) per Illes Balears.

 

Transport gratuït

En triar la forma d’enviament, tens la opció de venir-ho a buscar a la botiga física sense cap cost.

En cas que una comanda superi els 80 euros (IVA inclòs) les despeses d’enviament seran GRATUÏTES per a Espanya peninsular.

En el cas de les Illes Balears, l’import de compra que dóna dret a ports gratuïts és de 120 €.

 

6. Promocions i cupons descompte.

 

Les promocions, preus especials o ofertes publicades a www.trafecscamina.cat son vàlides fins a fi d’existències.

Tràfecs es reserva el dret a modificar el preu dels productes i les ofertes especials sense previ avís.

Ocasionalment Tràfecs llança codis promocionals (cupons de descompte) per al benefici dels seus usuaris i promoció de la seva pàgina web. Alguns d’aquests codis requereixen que l’usuari es registri com a usuari de www.trafecscamina.cat
Tràfecs no pot respondre pels codis promocionals publicats en webs o mitjans impresos aliens.

Els cupons de descompte no són en cap moment un mitjà de pagament i per tant, no estan subjectes a les mateixes condicions que la resta de mitjans de pagament. Per tant no es poden canviar per diners, ni usar parcialment i poden estar subjectes a una sèrie de restriccions com: nombre de vegades que es poden usar, persona que els pot utilitzar, data de validesa determinada, comanda mínima i marques o grups de productes per als quals es poden utilitzar.

 

7. Formes de Pagament

 

Hi ha 2 formes de pagament acceptades a www.trafecscamina.cat:

Targeta de crèdit a través de la plataforma segura STRIPE: sense cost per al comprador. Les dades confidencials son transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent que fa de mediadora del pagament. Les dades sobre les targetes de crèdit ja no queden registrats en cap cas al nostre web.

Transferència bancària: sense cost per al comprador. www.trafecscamina.cat informarà a l’usuari sobre el número de compte on fer la transferència. Important: el termini de lliurament començarà a comptabilitzar un cop rebuda la transferència i haver comprovat que les dades del receptor de la mateixa coincideixen exactament amb les de Tràfecs.

Els cupons descompte no es consideren mitjans de pagament, son només descomptes aplicables als preus estipulats.

 

8. Devolucions de producte

 

Has de saber que per Llei (Article 71 de la Llei 3/2014 del 27 de Març) tens, com a consumidor, un termini mínim de catorze dies naturals per exercir el dret de desistiment, és a dir, de devolució del producte pel motiu que sigui.

Tràfecs et garanteix aquest dret i a més el millora amb les següents condicions.

 

Devolucions per producte incorrecte o per producte defectuós.

Si reps un producte danyat o incomplet o el producte no es correspon amb el que vas sol•licitar, pots tornar-lo en un termini de 14 dies naturals des de la recepció sense cap cost per a tu.

Per a això, si us plau escriu un correu hola@trafecscamina.cat o contacta’ns al 93 668 31 21 de dilluns a divendres de 10h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h. Dilluns al matí tancat.

Et reemborsarem la totalitat de l’import de la teva compra, despeses de transport inclosos, en un termini de 7 dies un cop rebut i comprovat el paquet retornat, i a través del mateix mitjà de pagament que vas utilitzar en la compra.

Recorda que el producte s’ha de retornar en el seu embalatge original, i contenir el 100% dels documents, guies i accessoris indicats en les instruccions. No podem rebre articles que mostrin un mal ús per part del client.

 

Resta de devolucions (pel motiu que siguin)

A Tràfecs també volem posar-te les coses fàcils en cas que vulguis retornar el producte per qualsevol altre motiu.

No ens has de donar cap explicació per a una devolució, tens 20 dies per sol·licitar-la des de la recepció del producte. Tan sols escriu un mail a hola@trafecscamina.cat sol·licitant la recollida del producte i indicant el teu número de comanda. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Si el producte està en bon estat i és el que havies demanat però simplement no t’agrada o has canviat d’opinió, hauràs de pagar-ne els costos de transport per tal de tornar-lo. Aquest cost se’t restarà del total de l’article un cop et retornem els diners.

Recorda que el producte ha de retornar en el seu embalatge original, i contenir el 100% dels documents, guies i accessoris indicats en les instruccions. No retornarem l’import dels articles que mostrin un mal ús per part del client i no es puguin posar de nou a la venda.

Si un producte és retornat a Tràfecs perquè el destinatari es trobava absent en tots els intents de lliurament i no s’ha pogut acordar una nova data o lloc de lliurament amb l’operador de transport, procedim a reemborsar l’import de la comanda amb impostos, però no les despeses d’enviament.

 

9. Garanties.

 

Tràfecs garanteix el compliment del Text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, garantint la reparació o la substitució del producte en cas que aquest no sigui conforme al contracte sense cap cost per al consumidor.

 

10. Servei postvenda i comunicacions.

 

Tràfecs disposa de diversos canals per donar servei als dubtes, aclariments, reclamacions, peticions o qualsevol altre tema que pugui interessar als nostres clients

Per correu ordinari

TRÀFECS CAMINA
Carrer Rafael de Casanova, 34, 08750 Molins de Rei, Barcelona

Per correu electrònic

hola@trafecscamina.cat

Per telèfon

Al fix 93 668 31 21 de dilluns a divendres de 10h a 13:30h i de 17 a 20h. Dilluns matí tancat.

A través del Formulari de contacte del web

Així mateix t’informem que les comunicacions de Tràfecs es realitzen a través de format electrònic (majoritàriament correu electrònic) amb la qual cosa, quan es formalitza la comanda s’accepta que la comunicació sigui d’aquest tipus, sense prejudici de tots els drets reconeguts per la llei.