Llistes de naixement online!

Podràs accedir a la teva llista de naixement en qualsevol moment, i els teus familiars o amics podran comprar des de qualsevol lloc.

Aconsegueix fins a un 10% de descompte

Aconsegueix descomptes segons el cost total de la teva llista. Consulta les condicions en els desplegables que trobaràs a continuació.

T’ajudem a trobar el que necessites!

T’ajudem i t’assessorem perquè trobis el que realment necessites per a l’arribada del teu nadó.

La llista de Naixement és la millor manera d’assegurar-te que et regalin el que realment necessita el teu nadó.

Els teus familiars i amics podran regalar-te d’una manera fàcil el que tu hagis escollit, triant d’entre tots els productes el que més s’adapti al seu pressupost o gust.

Ara, a més a més, podran comprar-ho des de qualsevol lloc d’Espanya amb les llistes de naixement online!

Accedeix a la teva llista de naixement

Una llista de naixement és una tria de productes de tot allò que necessiteu per l’arribada del vostre nadó. Primeres mudes, roba de llit, objectes de puericultura, joguines, etc.

És una manera còmode de triar el que voleu que us regalin, allò que realment necessiteu, estalviar-vos objectes repetits o que no us agraden, i també, perquè no, ajudar els amics i familiars a encertar el regal.

A Tràfecs t’assessorarem i aconsellarem sobre tot allò que realment és necessari, i respondrem tots els dubtes que tinguis.

Descarrega’t en el següent botó una llista de naixement de mostra.

Per fer la teva llista de naixement només has de venir a la botiga. Nosaltres t’ajudarem a fer-la i t’assessorarem sobre tot allò que necessitis. No cal que ho triïs tot en un dia. Et mostrarem tots els productes i catàlegs necessaris perquè tinguis realment allò que desitges.

Un cop hagis escollit tots els productes, crearem una llista virtual a la nostra web, de la que tindràs un accés privat amb un usuari i una contrasenya que podràs proporcionar a familiars i amics perquè puguin consultar els articles escollits i perquè puguin adquirir-los. A més a més, la llista també estarà disponible a la botiga física per qui prefereixi venir a veure-la.

A més a més, amb el mateix codi tindràs control en tot moment de la teva llista, podràs veure la descripció del producte, el preu, la quantitat d’unitats seleccionada i la fotografia (si aquesta està disponible), a part de saber quins dels articles ja han estat adquirits.

Els productes adquirits a la llista de naixement es recolliran a la botiga en cas que en el moment de la compra no s’ha seleccionat enviament a domicili.

La llista es mantindrà oberta fins 4 mesos després del naixement de la criatura, moment ens que s’haurà de liquidar venint a adquirir els productes que quedin a la llista (aquests articles no gaudiran del descompte).

Quan haguem creat la teva llista de naixement online, et farem arribar un enllaç amb un usuari i una clau des del qual podràs accedir a la teva llista d’una manera privada.

També podràs accedir a la llista en qualsevol moment des de la secció de “llistes de naixement” dins la nostra web, proporcionant l’usuari i la clau esmentats anteriorment.

Els teus familiars i amics poden comprar productes de la llista de naixement venint a la botiga física i preguntant per la llista en qüestió, o bé, poden fer-ho online des de la web de Tràfecs.

COM COMPRAR ONLINE:

Accedir des de l’enllaç:

Quan haguem creat la teva llista de naixement online et farem arribar un enllaç amb un usuari i una clau des del qual podràs accedir a la teva llista d’una manera privada. Aquest enllaç també el podràs fer arribar als teus amics i familiars.

Accedir des de la web:

També podran accedir a la llista en qualsevol moment des de la secció de “llistes de naixement” dins la nostra web, proporcionant l’usuari i la clau esmentats anteriorment.

Com comprar:

Un cop hagin accedit dins de la teva zona privada, trobaran tots els productes que tu has encarregat i podran veure quins encara estan disponibles i quins no. El funcionament per comprar és el mateix que en qualsevol botiga online, afegir al carret tot allò que els interessi i procedir a la compra.

Mètodes d’enviament:

Un cop feta la compra, podran triar si ho passen a buscar per la botiga, si volen que t’ho entreguem nosaltres amb la resta de productes de la llista, o si prefereixen que els hi enviem a ells directament.

Condicions de les llistes de naixement

  • Per poder gaudir del xec regal o del descompte, l’import mínim de la llista ha de ser de 600 euros i un mínim de 5 articles.
  • Els articles de la llista que ja tinguin descompte, no comptaran a afectes de l’import total de la llista.
  • Un cop tancada la llista podreu escollir quina opció de descompte preferiu:

– gaudir d’un 10% de descompte en tots els productes que adquiriu a la botiga (durant 6 mesos des del naixement de la criatura si l’import de la llista és inferior als 1000 euros o 1 any si és superior). Us entregarem una tarja que caldrà mostrar cada vegada que es faci una compra

– o beneficiar-se d’un xec regal el càlcul del qual s’obtindrà per un percentatge de l’import del total de la llista segons els següents trams de compra:

de    600 a      999  euros un  5%

de 1.000 a  1.499 euros  un   7,5%

de 1.500  en  endavant  un   10%

– El xec regal mai serà superior a 500 euros i té una validesa d’un any.

– No s’inclou en el càlcul del xec la puericultura rodant i el mobiliari

La llista es mantindrà oberta fins 4 mesos després del naixement de la criatura, moment ens que s’haurà de liquidar venint a adquirir els productes que quedin a la llista (aquests articles no gaudiran del descompte).